HIDDEN is een uniek verhaal voor iedereen. De plek om de dagelijkse drukte te ontvluchten.
We vinden het leuk mensen samen te brengen, te verwennen en goed te doen voelen.

HIDDEN streeft naar een goede en gezonde levensstijl.
Een fijne plek om te ontspannen, te blijven hangen of gewoon even langs te komen.

HIDDEN is een beleving voor jezelf en één die je kan delen met vrienden ver weg van de drukte.

Stap voor stap dichterbij wat tijd voor jezelf en voor elkaar.

You are here now, relax.
L-F

Image Alt
Be A Hero

Hidden Kampen

Adventure is on

De HiDDen Kampen bestaan uit

Hidden Adventure

6 – 8 jaar
9 – 12 jaar

Hidden Country

3 – 5 jaar
6 – 8 jaar

Hidden Hum

3 – 5 jaar
6 – 8 jaar

Hidden En voyage

9 – 12 jaar

Hidden Sport

6 – 8 jaar
9 – 12 jaar

Hidden Ski

Vanaf 5 jaar

De HIDDEN ADVENTURE kampen zijn er voor Heroes die er graag op uit trekken. Ravotten in de bossen, samenwerken met de andere Heroes, vuil worden, avontuur opzoeken… niets is hen teveel. Bij de HIDDEN ADVENTURE kampen combineren we avontuur met sport en spel.

Locatie: Basisschool Tielrode

De HIDDEN COUNTRY kampen zijn er voor Heroes die bruisen van creativiteit of graag creatief bezig zijn. Op een leuke manier aan de slag gaan individueel of in kleine groepjes. Onze Heroes hebben groene vingers en gaan ook graag beestig te werk. Bij de HIDDEN COUNTRY kampen combineren we creativiteit met spel en sport.

Locatie: Terrein Hum

De HIDDEN HUM kampen zijn er voor Heroes die willen bijleren, letterlijk. Onderbouwd aan de slag gaan met alle aspecten die terugkomen in het onderwijs. De Heroes worden getriggerd na te denken en oplossingen te zoeken. Een goed evenwicht tussen leren en spelen. De Heroes sluiten in de namiddag aan op het Hidden Country kamp. Bij de HIDDEN HUM kampen combineren we educatie met sport, spel en creativiteit.

Locatie: Terrein Hum

De HIDDEN EN VOYAGE zijn er voor Heroes die er graag op uit trekken. Ravotten in de bossen, samenwerken met de andere Heroes, vuil worden, avontuur opzoeken… niets is hen teveel. Bij de HIDDEN EN VOYAGE kampen combineren we avontuur met sport en spel. De spreek -en instructie taal is tijdens deze week Franstalig. Heroes vanaf 4e leerjaar.

Locatie: Basisschool Tielrode

De HIDDEN Sport kampen zijn er voor Heroes die willen sporten. Onderbouwd aan de slag gaan met een variëteit aan sporten maar met ondertoon Hockey. Een goed evenwicht tussen leren en spelen. Bij de HIDDEN Sport kampen combineren we sport, spel en lifestyle!

Locatie: Sportterrein Rapid Hockey Temse

Het HIDDEN SKI kamp gaat door in de herfstvakantie. De Heroes maken kennis met de sneeuwsport. Deze week staat volledig in het thema van leren skiën. Er is geen ervaring vereist. We werken in niveau groepen waarbij de Heroes zonder ski ervaring de basis leren en waarbij gevorderde Heroes verder werken op techniek verbetering. Heroes vanaf 5 jaar!

De Hidden Kampen worden georganiseerd in Tielrode. Van hieruit vertrekken we op avontuur! Om 09.00u gaan we van start en om 16.00u eindigen we onze dag en kunnen we vol leuke herinneringen naar huis. Voor- en naopvang is mogelijk vanaf 08.00u tot 17.00u (10 euro/dag).

Na elke deelname ontvangen jullie van ons een fiscaal attest. Dit kan je inbrengen in de personenbelasting.

De Hidden Kampen worden gegeven door personen met de juiste kwalitatieve didactische achtergrond. De Heroes op een juiste, gezonde en didactisch onderbouwde manier een leuke tijd laten beleven, daar gaan we voor.

De HiDDen Kampen staan volledig in thema van sport, spel, avontuur en creativiteit. Wij kiezen ervoor om onze activiteiten zoveel mogelijk door te laten gaan in de natuur. Uiteraard is alles afgestemd op de weersomstandigheden. We kiezen ervoor om de groepjes heel klein te houden om op deze manier elke Hero de juiste kwaliteit te kunnen bieden. Per kamp is er plaats voor 15 Heroes. Alle kinderen tussen de 3 jaar en 12 jaar oud kunnen deelnemen.

Hidden Hoodies

Become a Hidden Hero! Na ieder Hidden kamp ontvang je van ons een persoonlijke Hidden Badge die een plaats krijgt op je eigen Hoodie.

Hidden T-shirts

Become a Hidden Hero! Na ieder Hidden kamp ontvang je van ons een persoonlijke Hidden Badge die een plaats krijgt op je eigen T-shirt.

Aangekondigde Hidden Kampen

Wil jij ook met ons op avontuur kies dan hieronder je Hidden Kampen en verzeker je plaats!

Zomer week 4

05/08/2024 – 09/08/2024

Zomer week 5

12/08/2024 – 16/08/2024

Geef een avontuur cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Dan is deze HiDDen Adventure cadeaubon ongetwijfeld de oplossing. Met deze cadeaubon kunnen kinderen tussen de 5 en 10 jaar deelnemen aan een HiDDen Adventure naar keuze.

Let the adventure begin!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van onze nieuwe avonturen.

    Volg onze avonturen

    Wil je weten welke avonturen onze heroes al beleefd hebben? Check dan zeker onze social media!